Brudekjoler Plus Size

Find brudekjoler der fremhæver dine kurver

Her på siden kan du se et udvalg af vores brudekjoler, som også fås i plus size. Brudekjolerne komplimenterer kvinder i alle størrelser, og er designet, så de passer til en kurvet figur. Når vi udvælger brudekjoler fra vores leverandører, prioriterer vi altid, at designet er tilpasset kvinder i forskellige størrelser. Med begrebet ‘plus size’ er der meget mere betydning, end blot kjoler i større størrelser. 

Plus size kjoler er designet til at fremhæve formerne, frem for at ‘skjule.’ Man vil derfor sjældent kunne vælge hvilken som helst brudebutik, og blot gå et par størrelser højere op. Det handler om hvordan ens proportioner og kurver er fordelt på kroppen – mange kvinder vil eksempelvis opleve at være en str. small eller medium øverst, og large nederst. Læs mere i vores guide til plus size brudekjoler her.

Prøv vores udvalg af brudekjoler plus size

Hos ABC brudekjoler, står vi klar til at hjælpe dig med at finde drømmekjolen. Det kan være svært for det fleste brude, at finde frem til den rette, med alle overvejelser der skal gøres. Hvis man samtidig er en brud med former, kan man endda føle at udvalget hos brudebutikkerne, er yderligere indsnævret. Derfor har vi sørget for at have et bredt udvalg, til alle typer af kvinder. Det vigtigste i sidste ende er, at du føler dig godt tilpas i din brudekjole. Vi sætter en ære i, at få det bedste frem i alle brude der besøger os – du er derfor altid velkommen til at booke en tid hos vores showroom i Næstved. Her vil vi tage os god tid til at imødekomme dine behov, og samtidig inspirere dig til valg af brudekjoler, som du måske slet ikke havde overvejet.

Få skræddersyet din brudekjoler efter dine former

Når du finder den brudekjole du ønsker, sørger vi for at skræddersy den, så den passer nøjagtigt til dine mål. Hvis der skal foretages andre små justeringer, f.eks i form af flere perler, blonder eller andet der personliggør din kjole, kan vi også klare det. Forløbet omkring at skabe den perfekte brudekjole for dig, er den samme for alle vores brude. Først booker du en tid, hvor vi sammen finder frem til det helt rette design. Vi snakker om dine ønsker, og tager udgangspunkt i hvad der passer til din personlighed. Der er mulighed for at du kan prøve flere forskellige kjoler, så det er nemmere at spore sig ind på, hvilken stil du ønsker. Det kan ofte være en god idé at tage 2-4 personer med, i form af veninder, din mor, moster eller en helt fjerde, der kan hjælpe dig med råd. Det er dem som kender dig bedst – det vigtigste er, at det er nogen som du ved, ikke er bange for at sige deres ærlige mening.

Hvilke typer af brudekjoler i plus sizes findes der?

Vores udvalg af brudekjoler hos ABC brudekjoler, er så bredt at du nærmest kan få den brudekjole-silhuet du drømmer om. Der findes selvfølgelig et par anbefalinger ift. hvilke brudekjoledesigns, der er de mest flatterende for brude med former. Eksempelvis oplever vi at corsage-silhuetten er yderst populær. En brudekjoler med løst skørt og corsage-overdel er smuk på stortset alle plus size brude, og kan være med til at fremhæve timeglas-silhuetten. Derudover vil brudekjoler med blonder nærmest aldrig gå af mode – blonder kan både være med til at fremhæve og skjule. Som brud, behøver du ikke at føle dig begrænset til bestemte designs og silhuetter, grundet din figur. Alle kroppe er meget forskellige, og man bør derfor slippe sig selv løs, og prøve de designs man drømmer om. Tjek eksempelvis vores udvalg fra mærkerne Grace og Kayla ud.