Selskabskjoler tilbud

Udsalg på selskabskjoler

Se udvalget i butikken i Næstved

Vi har et bredt og stort udvalg af gode tilbud på selskabskjoler hos ABC Brudekjoler. Vi gør alt for at kunne tilgodese dine behov og ønsker, når du skal bruge gallakjoler eller selskabskjoler til de finere arrangementer.
 
Alle vores selskabskjoler kan prøves i vores butik i Næstved.
Ring i dag på 31 43 40 14 for tidsbestilling til prøvning af selskabskjolen.
 
NB. Nedenstående billeder er ikke retvisende for udvalget.
Selskabskjole 4-k
UDSALG 900 kr.
Selskabskjole 4-k
Selskabskjole 15-E
UDSALG 900 kr.
Selskabskjole 15-E
Selskabskjole 27-K
UDSALG 900 kr.
Selskabskjole 27-K
Selskabskjole 28-K
UDSALG 900 kr.
Selskabskjole 28-K

Selskabskjoler i store størrelser

Vi har et stort udvalg af selskabskjoler i butikken i Næstved. Vores tilbud varierer i styles, og du finder stor variation i farver, længder og snit. Det er meget forskelligt, hvad vores kunder leder efter – derfor giver vi os tid til at finde den helt rette kjole til dig, uanset størrelsen. ABC Brudekjoler tilbyder selskabskjoler i små og store størrelser, så du nemt kan finde det rette fit for din krop. Alle fortjener en smuk aftenkjole, der sidder perfekt, og hos os begrænser vi ikke størrelserne. Snak med personalet, hvis du er i tvivl om pasform og størrelse.

Vi er også kendt for vores inkluderende størrelser i brudekjoler. Find brudekjoler i store størrelser, hvor brude i alle former kan finde drømmekjolen til brylluppet.

Find din nye selskabskjole i Næstved

Alle vores smukke selskabskjoler hænger og venter i butikken i Næstved. Billederne her på siden er ikke retvisende for de løbende tilbud i butikken, men kan give en idé om pris, farver og former.

Skal du til bryllup, galla eller andre fine events og har lyst til at prøve de smukke selskabskjoler i butikken? Book en tid til prøvning, hvor vi hjælper dig med at vælge din drømmekjole. Selskabskjoler er noget helt specielt at eje. Det er en aftenkjole, du kan bruge i mange år, og som aldrig går af mode. Alle vores kjoler er i høj kvalitet og holder til både dans og sjove aftener.