Bryllupstilbehør

Find alt tilbehør til din brudekjole

Du kan få mange forskellige brudekjoler hos os – både dem med en høj detaljeringsgrad og de mere enkle og stilrene kjoler. Men hvis du for eksempel ønsker en enkelt kjole men med detaljer, som gør, at din brudekjole skiller sig ud, så kig endelig med her. Hos ABC Brudekjoler finder du nemlig de vigtigste bryllups tilbehør til brudekjolen. Vi har mange erfaringer med brude, som ønsker at gøre deres bryllupslook specielt og helt unikt, og det er her, hvor de små ting kan gøre en kæmpe forskel. Det handler bare om at finde det helt rigtige, og i vores sortiment af tilbehør kan du helt bestemt finde noget, som komplimenterer din brudekjole, som prikken over i’et.

Vil du gerne være helt sikker på, at kjolen er på plads inden du leder efter dit tilbehør? Så vil vi gerne opfordre dig til at gå på opdagelse i vores smukke Grace brudekjoler eller de luksuriøse Kayla Wedding Dresses, da disse to er utrolig populære ved vores kommende brude. Kombiner eventuelt din brudekjole med et smukt brudeslør, et diadem med rhinsten eller skørt for ekstra volumen.

 

Du kan altid bestille tid i vores butik for at prøve vores kjoler og brudekjole tilbehør med professionel rådgivning og vejledning, så dit bryllupslook bliver præcis, som du ønsker, at det skal være.

SLØR MED BLONDE
950 kr
SLØR MED BLONDE

Slør med blondekant kan laves, så de matcher blonden på alle brudekjoler fra kollektion Grace.

Du bestemmer selv længden på sløret - dog max. 200 cm. (derefter vil der være tilllæg på prisen)
kjole
550 kr
Til næsten alle brudekjoler med stor vidde, er det nødvendigt, at have skørt inden under, for at få kjolen til, at falde rigtigt flot. Her er først vist et eksempel på skørt monteret med 2 ringe. Til brudekjoler med lidt vidde bruges samme skørt uden ringe. Skørt til brudekjoler har justerbare ringe, så man selv kan vælge den helt rigtige vidde
lige over snit
Bælte 400kr
DIADEM
350 kr
Her er vist et eksempel på et diadem til brudekjoler og konfrmationskjoler.
Prisen på diademer ligger fra kr. 350,-til kr. 450,-.
Se udvalget af diademer til brudekjoler og konfirmationskjoler hos os

Køb tilbehør til din brudekjole hos ABC Brudekjoler

bånd

ABC Brudekjoler i Næstved har mange års erfaring med at sørge for, at kvinder får opfyldt alle deres ønsker, når det kommer til brudekjolerbrudgomstøj og tilbehør dertil. Vi har hjulpet mange par med deres bryllupstøj, og vi ved, at tilbehør er et vigtigt aspekt for helhedsindtrykket. Det er også derfor, at vi synes det er så enormt vigtigt at have flere former for tilbehør til rådighed for vores brude og deres brudekjoler, så de får skabt deres drømme kjole.

Vi har derfor en masse smukt og feminint brudekjole tilbehør til din kjole. Tilbehør kan nemlig være med til at skabe et romantisk look eller bidrage til, at selv den mest enkelte kjole bliver detaljeret og eksklusiv. I vores butik kan du finde alt fra smukke bælter til hårpynt, diademer og tiaraer.

Typer af tilbehør

 

Brudesløret er det ultimative tilbehør og én af de ældste traditioner, når det kommer til brudens påklædning. Hos os er det muligt at få brudeslør, der passer til din kjoles blonder helt uden at det koster mere. Derudover får du et slør på 2 meter helt uden at skulle betale mere. 

 

Et af de mest populære valg til brude looket er hårsmykker, og det er her, hvor diademet kommer ind i billedet. Det kan findes i et utal af varianter og passer til de fleste typer. Du kan altså få opfyldt din lille indre prinsessedrøm.

Du kan også få et smukt bryllupsbælte som tilbehør til din brudekjole. Bæltet kan være med til at give din kjole en smule mere facon, hvis du ønsker det. 

 

 

Feminint tilbehør til din brudekjole

Bow on a dress

Har du fundet din brudekjole og mangler det helt rette tilbehør eller starter du fra bunden? Uanset hvad, så kan ABC Brudekjoler hjælpe dig med det hele. Vi har mange års erfaring med at tilpasse brudekjoler og brudgomstøj, så det sidder perfekt på den store dag. 

 

Book tid i vores butik i Næstved og få afsat tid og professionel hjælp. Her kan vi samme finde brudekjole tilbehør, der passer til din kjole, og vi kan afklare, hvilken type brud du allerhelst vil være.