Design din egen
konfirmationskjole

Design din egen
konfirmationskjole

Få et unikt og personligt design

De seneste år er det blevet mere og mere populært blandt konfirmander, at designe deres egen unikke konfirmationskjole. Hos ABC brudekjoler, tilbyder vi at skræddersy din kjole, så du får nøjagtig den du drømmer om. Vi har håndplukket konfirmationsdesigns fra vores dygtige leverandører, og vi har derfor et bredt udvalg af unikke kollektioner, for enhver smag.

Du kan f.eks vælge en konfirmationskjole fra en eksisterende kollektion, og få tilføjet detaljer, der gør den personlig, eller designe din egen fra bunden. Hvad end du vælger, står vi klar med professionel vejledning – du skal blot booke en tid, så vi har god tid til at snakke om netop dine ønsker. Du kan se vores udvalg af konfirmationskjoledesigns her.

Tag udgangspunkt i et eksisterende design - eller design din egen fra bunden

Mange konfirmander har allerede en idé om, hvad de kunne tænke sig stilmæssigt – men det kan også være, at man har brug for inspiration. Uanset hvilken situation du står i, skal vi nok hjælpe dig med at få en kjole, der lever op til dine forventninger. Når man først har besluttet sig for, hvilket design og pasform man ønsker, kan det være en jungle af finde frem til en konfirmationskjole, der lever op til disse krav.

Har du en kreativ sjæl gemt i dig, eller måske en designer i maven, kan du kaste dig ud i at få syet en kjole helt fra bunden. Det kan også være, at du synes det er for uoverskueligt at skabe kjolen, helt fra start – her kan du i stedet vælge en kjole fra vores eksisterende kollektioner

Måske har du arvet et design, som du vil have rettet til?  Sammen ser vi på, hvordan kjolen bedst muligt kan gøres til din personlige drømmekjole. Er du i tvivl  om der er noget som kan lade sig gøre, er du altid velkommen til at kontakte os, med uforpligtende spørgsmål.

Vi skræddersyr din konfirmationskjole efter dit behov

Når du har booket din tid, vil processen være forskellig, alt efter dit behov. Hvis du vil have foretaget ændringer på kjoler, eller designe den fra bunden, vil forløbet typisk foregå på følgende måde: 

Designfasen 

Vi tager en snak om hvilken slags konfirmationskjole du ønsker. Måske du har tegnet din egen skitse, medbragt nogle billeder eller et udklip, som vi sammen kan bruge til inspiration. Herefter får du råd og vejledning i, hvilke snit og detaljer der på bedste vis fremhæver din figur, så du kan føle dig godt tilpas. Hvis du ønsker, kan du også lade os komme med forslag. 

Vær opmærksomhed på: Hvis du ønsker at designe konfirmationskjolen fra bunden, skal vi informeres om dette, ved tidsbestillingen. Ofte skal der afsættes mere tid af til denne proces. 

Vi skaber konfirmationskjolen 

Efter vores snak, gå vi i gang med at skabe kjolen. Vi tager dine mål inden – du er dermed sikret en kjole, der er unik og personligt tilpasset dig. Har du valgt et eksisterende design fra vores kollektioner, er de i denne fase, vi foretager eventuelle ændringer til kjolen. 

Tilretning 

Her prøver du det færdige resultat, og vi finder ud af, om der skal ske yderligere tilretninger. Når de sidste detaljer er finjusteret, er din konfirmationskjole klar til den store dag. 

Book en tid og hør mere

Vi har mange års erfaring med både at sy og tilpasse kjoler – det er derfor kun din egen fantasi der sætter grænser for, hvilket design du ønsker. Når du vælger at bruge din kreativitet i jagten på konfirmationskjolen, har du mulighed for at sætte et meget personligt præg på designet. 

Du kan vælge at gå den klassiske vej, og vælge en hvid eller cremefarvet kjole – vi har dog også erfaring med konfirmander, der har valgt at ændre lidt på traditionerne, og vælge andre farver og mønstre. Uanset hvad, kan du være sikker på at gå herfra med et unikt design.