A-line brudekjoler

Hos ABC brudekjoler har vi et stort udvalg af brudekjoler i mange forskellige snit. Vi sørger altid for at have et bredt udvalg af kjoletyper, så du er sikker på, at kunne finde den rette brudekjole for dig. Her på siden finder du et udpluk af vores brudekjoler med A-line snit. A-line snittet er et af de mest populære blandt kommende brude. Dette skyldes især af faconen klæder stort set alle kropstyper – derfor vil denne type kjole også indgå i de fleste kollektioner fra de forskellige brudehuse. 

Finder du inspiration hos nogle af vores brudekjoler her på siden, er du velkommen til at booke en tid hos vores showroom – her kan du få lov til at prøve kjolerne på, og vi kan vejlede dig i, hvilket snit, der klæder netop din kropstype. Desuden tilbyder vi altid at foretage mindre rettelser og tilpasninger på kjolen, inkluderet i brudekjolens pris – du skal derfor ikke holde dig tilbage, hvis du prøver en kjole du kan lide, men ønsker et par justeringer, før den bliver til drømmekjolen. 

Kendetegnet ved en A-line brudekjole

Et A-line snit betyder, at kjolens skørt starter ved hoften, og falder gradvist ud fra benene, således at skørtet ligner et stort A. Denne form for snit er også populært hos brude, der ikke ønsker en kropsnær brudekjole, der afslører alt for meget af ens hofter og mave. Snittet vil i stedet skabe en silhuet, der trækker fokus mod taljen. Selvom A-line brudekjoler har det samme genkendelige snit, kan udtrykket i den enkelte kjole, være meget forskellig fra hinanden. F.eks kan man vælge en enkel brudekjole, uden for mange detaljer, eller gå all-in og skabe en mindeværdig og personlig kjole, med broderede detaljer, blonder, perler, rhinsten eller noget helt femte. 

Få hjælp til valg af brudekjolesnit og silhuet

Der findes utrolig mange typer brudekjoler på markedet. Det er derfor forskelligt, hvilke former og designs, den enkelte brud foretrækker. Har du endnu ikke fundet frem til din drømmebrudekjole? Det er helt normalt at være i tvivl og føle sig overvældet, når du begynder processen. Vi vil gerne hjælpe dig med at indkredse dine ønsker inden selve prøvningen.  A-facon er det mest ‘klassiske’ snit indenfor brudekjoler. Snittet gør, at både taljen synes smallere og hofterne mindre. Brudekjolen er let at bevæge sig rundt i på bryllupsdagen og den er nem at danse i. Måden hvorpå skørtet falder ud på kroppen, skaber et elegant skørt, uden at det føles som en ball-gown eller prinsessekjole. Nogle brude, ønsker ikke et alt for stort skørt og omkreds, og her er A-line snittet den perfekte løsning.

Få skræddersyet og tilpasset din A-line brudekjole

Hos ABC brudekjoler, vægter vi højt at din brudekjole bliver skræddersyet til lige netop dig. Det er vigtigt at din oplevelse føles personlig, og at du som brud bliver inddraget i processen. Den bedste oplevelse, når du skal finde din brudekjole, får du, hvis du starter i god tid inden brylluppet. På den måde har du god tid til at undersøge dine muligheder og mærke efter, hvad der føles korrekt for dig. Derudover kan de fleste ønsker lade sig gøre, når du er ude i god tid. Det gælder også, hvis du ønsker, at din brudekjole skal skræddersys eller have tilføjet nye detaljer. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål til processen.