Enkle brudekjoler

Enkle brudekjoler

Find enkle brudekjoler til den store dag

Hos ABC brudekjoler, gør vi meget ud af at tilbyde et bredt udvalg af brudekjoler, til enhver type brud. Her på siden kan du se et udpluk af vores enkle brudekjoler fra bl.a. Grace og Kayla.  Det enkle og minimalistiske design, er med til at gøre brudekjolerne klassiske og tidløse. En enkel og simpel brudekjole behøver bestemt ikke at være kedelig. Når du skal finde din brudekjole, er det vigtigt, at du finder en kjole du føler dig godt tilpas i. Når kjolen sidder som den skal, vil du ofte føle dig mere tryg på dagen.

Vi tilbyder at skræddersy din brudekjole, så den passer nøjagtigt til dine mål og former. Husk at bestille tid, hvis du ønsker at besøge os og prøve vores udvalg af enkle brudekjoler. Det kan være en overvældende opgave, at tage stilling til valget af brudekjole – skal den være lang, kort, kropsnær, løs, simpel eller med høj detaljegrad? Nogle brude, ved på forhånd hvad de går efter, og har forestillet sig designet på deres drømmebrudekjole, mange år i forvejen. Andre har brug for at prøve en masse forskellige kjoler, før de når frem til, hvilken stil de vil gå efter. Det vigtigste er, at du opnår brudekjolen, der giver dig den rigtige fornemmelse i maven. 

Find forskellige typer af enkle brudekjoler

De fleste brude, vil tage sig utrolig godt ud i enkle brudekjoler. Enkle brudekjoler er designet til kvinden, der ønsker at være naturligt smuk og fremhæve den bedste udgave af sig selv. Vores udvalg af enkle brudekjoler er alle stilrene med detaljer, der understreger din personlighed. De larmer ikke for meget, men er feminine og bløde med lidt kant – på den underspillede måde, hvor du frit kan bevæge dig og danse natten lang. 

Brudekjolen kan blive specialsyet til hver enkelt brud efter ønske ud fra kollektionen. Flere af vores enkle kjoler er designet med det såkaldte A-linje snit. Dette betyder, at overdelen er tætsiddende, og skørtet begynder fra taljen og ned. En A-linje kjole, har ikke lige så meget vidde som en balkjole. Der er dog stadig utrolig meget bevægelsesfrihed. Kjoler med A-linje snit, er meget klædelige til stortset alle kropstyper. Derfor har vi også et stort udvalg af netop disse modeller i vores kollektioner. Selvom silhuetten på kjolerne er den samme umiddelbart, kan kjolerne stadig have vidt forskellige udtryk.

Få skræddersyet din brudekjole efter din figur

En enkel brudekjole, kommer i mange forskellige designs og modeller. Opfattelsen af, hvad der er enkelt, vil også være forskellige fra brud til brud. Inden din booking til prøvning af brudekjoler, kan det være en idé at starte med at finde inspirationsbilleder af, hvilke typer kjoler, snit og detaljer du kan lide. Det kan også være, at du har gjort dig nogle tanker omkring, hvilke kjoler det ikke skal være. På den måde er der noget at tage udgangspunkt i, når du skal ud at prøve brudekjoler. 

Uanset hvad, så stol på din mavefornemmelse. Selvom du finder en kjole, som du ikke synes passer til din kropstype, kan det sagtens være den rigtige kjole alligevel. Ofte er der brug for at skræddersy kjolen, og lave små justeringer. Ofte kan der være tale om meget små justeringer der skal foretages, for at silhuetten kommer til at passe til netop din figur. 

Afslappede og enkle brudekjoler

Ofte vil typen af bryllupsfest spille en rolle ift. hvilken brudekjoler man vælger. Hvis man f.eks holder et havebryllup, vælger mange at gå med enkle brudekjoler. Blandt vores udvalg af enkle brudekjoler, finder du både kjoler med lange ærmer, stropper, blonder og små fine detaljer. I mange år, har brudekjoler med blondedetaljer domineret brude-modeverdenen. Blonder er stadig meget populære, men møder konkurrence fra de ‘glatte’ brudekjoler, hvor alle unødige detaljer er strippet væk, og der nærmest kun er sømmene tilbage. 

Denne type brudekjole fås også i flere forskellige faconer, f.eks som havfruekjole. En enkel og glat brudekjole, kan bære en kraftig og flot makeup, samt masser af store accessories, pga. dens simple design. Disse brudekjoler med et simpel udtryk egner sig perfekt til et bryllup på stranden, i haven eller på rådhuset. Det gør sig også fantastisk til et kirkebryllup til dig, som ikke ønsker en stor og fyldig balkjole.