Plus size brudekjoler

Mange læser ordet ‘plus size’ og forbinder begrebet udelukkende med kjoler, der findes i større størrelser. Der er meget mere ved det, end blot størrelsen. Plus size kjoler, har ofte fokus på mål og pasform. Der bliver taget hensyn til, at vi som kvinder er forskellige, og dermed har forskellige former. 

Man kan eksempelvis godt være en str. small foroven, og en medium eller large nederst. De fleste kollektioner af kjoler (og tøj generelt fra større fast-fashion brands) er produceret ud fra standarder, der ikke tager hensyn til, at størstedelen af befolkningen ikke passer ind i disse mål. Dette skyldes, at der ligger et stort arbejde i, at få tøjet til at passe nøjagtigt til den pasform man har. Hos ABC brudekjoler går vi meget op i, at gøre os umage med tilpasningen. Alle kjoler i vores sortiment er håndsyede, og vi kan tilpasse vores brudekjoler, så du får et design der er unikt til dine mål. 

Design uden navn (27)

Brudekjoler skræddersyet efter dine former og mål

Der findes flere forskellige kollektioner af brudekjoler til kvinder med kurver og former. Plus size er globalt kendt som værende størrelse 42 og opefter. Selvom de fleste brands producerer deres kollektioner i størrelserne 34 til XL, er det ofte ikke nok at ‘forstørre’ et stykke tøj i størrelse 34 til en størrelse XL – i så fald, kan man ikke forvente at den samme model, sidder lige godt på begge størrelser kvinder. Der er brug for, at man ændrer i selve designets pasform. 

Plus size brudekjoler, er designet med formålet om at fremhæve de bedste kvaliteter og former hos bruden – det handler i bund og grund om at tilpasse kjolen, så man føler sig komfortabel og selvsikker på sin store dag. Hos ABC brudekjoler står der ikke størrelser i vores udvalg af kjoler – vi tager dine mål ved ankomst til vores showroom, og vælger samt tilpasser din brudekjole derefter. 

Plus size brudekjoler med elegante detaljer

På din store dag, er der ingen grund til at gå på kompromis med accessories og dekorative detaljer. Drømmer du om brudekjoler med tyl, blonder og rhinsten, er det oplagt at benytte din bryllupsdag, til at gå all-in på tilbehør. Måske du ønsker et ekstravagant brudeslør med et diadem til? Kun din fantasi sætter grænser. Som brud er du centrum på den store dag, og det ville være ærgerligt at lade sig begrænse, af eventuelle komplekser. Dine kurver bør ikke være en hindring i at få kjolen du drømmer om – vores brede vifte af størrelser og mulighed for tilpasning hos ABC brudekjoler, sikrer dig en sjov og mindeværdig tid i prøverummet – husk at nyd processen. Det er altid en god idé at have en nær veninde, mor, søster eller andre til stede, når man prøver kjoler. Det gør oplevelsen mere afslappende og speciel.

Design uden navn (29)
Design uden navn (28)

Pasform og snit der fremhæver dine kurver

Der findes utrolig mange typer brudekjoler, når det kommer til snit og pasform.  Det er vigtig med kompetent rådgivning i jagten på drømmekjolen – hos ABC brudekjoler har vi mange års erfaring med tilpasning af kjoler. Du kan derfor altid få specialsyet din brudekjole, så den bliver præcis som du ønsker den. Vores udvalg af plus size brudekjoler spænder bredt. 

Der findes kjolesnit, som er perfekte til dig med kurver og former. Eksempelvis vil en A-line kjole og kjoler med empire-snit fremhæve barm og talje, alt imens skørtet falder elegant ud fra kroppen. Mange kvinder med kurver, vælger også brudekjoler med stropper eller ærmer i smukt blondestof, både til at holde barmen på plads, men også som en elegant overgang til kjolen. Ønsker du en mere moderne fortolkning af brudekjolen, kan du også vælge en model i andre farver end hvid, eller måske en kortere kjole, for at fremhæve dine ben. Ønsker du at se et udpluk af vores udvalg af brudekjoler, kan du tjekke kollektionerne Kayla og Grace.