Konfirmationstøj til drenge

Tøj og jakkesæt til konfirmander

For mange drenge er konfirmationstøjet det allerførste jakkesæt, de ejer. Det er en dag, hvor alt skal sidde perfekt, og konfirmanden skal føle sig komfortabel og selvsikker. Det er derfor vigtigt at vælge det helt rette jakkesæt eller blazerkombination, der lever op til alle forventningerne.

Hos ABC Brudekjoler har vi en ny afdeling med konfirmationstøj til drenge, hvor vi hjælper konfirmanderne med at udtrykke deres egen stil. Vi har mange års erfaring med brudgomstøj, og kan tilbyde en professionel og kyndig vejledning, når I skal finde det perfekte sæt tøj til den vigtige dag.

Skal man vælge jakkesæt som konfirmationstøj?

Der kan være mange forskellige ønsker, når drenge vælger konfirmationstøj. Det skal afspejle ens personlighed, og man skal kunne sætte sit eget præg på tøjet, så man føler sig fuldstændig tilpas. For mange er konfirmationstøj det første møde med den helt formelle stil, så det kan være rart at få professionel rådgivning.

Det er meget forskelligt om drenge vælger et fuldt jakkesæt eller kombinerer forskellige stile. For nogen kan det være overvældende at skulle have jakkesæt på, hvis de ikke føler sig helt tilpas i det. Bukserne er et af de elementer, som er nemmest at ændre, så tøjet bliver mere ungdommeligt og passer til alderen. Mange drenge vælger at udskifte habitbukserne med almindelige jeans, da det giver større værdi. De kan føle sig mere tilpas, men også bruge bukserne efter konfirmationen.  

Konfirmanden sætter sit eget præg

Hvis man vælger jeans som sit konfirmationstøj, kan man kan nemt kombinere dem med en flot, klassisk skjorte i hvid eller lyse nuancer. Hvis stilen skal være mere afdæmpet, kan en mørk eller sort skjorte være det rette valg. Skjorten kan også være med til at sætte et helt personligt touch med friske farver og mønstre. Det er helt op til den individuelle dreng, og skjortens pasform kan også variere fra skinny til normal og med forskellige kraver.

Blazeren er for mange drenge det vigtigste element ved konfirmationstøjet. Specielt hvis man vælger jeans som bukser, er blazeren prikken over i’et, der giver tøjet et flot og voksent udtryk. Blazeren kan vælges i mange forskellige nuancer, der kan farvekoordineres med et hav af skjorter. Når I booker tid til prøvning hos ABC Brudekjoler, får I mulighed for at prøve en masse kombinationer, så vi finder det helt rette konfirmationstøj.

Fast pris på konfirmationstøj til drenge

Bestil en prøvetid i vores butik i Næstved, så hjælper vi jer med at vælge. Det er vigtigt for os, at konfirmanden selv vælger sit tøj og føler sig helt tilpas. Vi kan rådgive om pasform og tilpasning, men lytter altid til jeres ønsker. Vi har en fast pris på vores konfirmationstøj til drenge, så alle kan bestille et flot jakkesæt eller blazerkombination, der tager hensyn til budgettet.

Se også vores konfirmationskjoler.