Persondatapolitik

For at du kan handle og indgå aftale med ABC Brudekjoler har vi brug for følgende oplysninger:
 
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail-adresse
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
 
Direktøren og webredaktøren for ABC Brudekjoler har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret og vi transmitterer heller ikke kundeoplysningerne krypteret.
 
Oplysninger afgivet til ABC Brudekjoler sælges på ingen måde til tredjemand, men fakturaen videregives til syersker for at de kan se dit navn, adresse, tlf. nr. så de ved hvilken vare der er din og så de har mulighed for at kontakte dig i den forbindelse.
 
Som registreret hos ABC Brudekjoler har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og ved henvendelse til ABC Brudekjoler har du mulighed for at få oplysningerne rettet eller slettet.
 
Når der er indgået en handel gemmer vi dine oplysninger for at overholde den gældende lovgivning, herunder reklamationsret og bogføring. Herefter slettes dine oplysninger.
 
Sociale plugins
Vi bruger sociale plugins fra forskellige sociale netværk. Dette giver dig mulighed for at dele indhold på sociale netværk eller anbefale produkter og tjenester.
 
Personoplysninger kan lagres og behandles internt i virksomheden. Oplysninger kan videregives til udvalgte og betroede tredjeparter til at udføre ordrer, herunder betalingsforarbejdning og forsendelse af varer eller levering af andre tjenester, herunder administration, klager og returneringer. Desuden kan personoplysninger videregives til de rette myndigheder, i tilfælde af misbrug eller ved en strafferetlig sag.
 
Vi gør opmærksom på, at love og regler om sikkerhed, behandling og overførsel af personoplysninger i andre lande kan være forskellige fra de tilsvarende bestemmelser i Danmark. Ved at give dine personlige oplysninger, accepterer du overførslen af dine data til andre lande (herunder USA) i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, da vi benytter Dropbox, Google, Google Adwords, Google analytics.
 
ABC Brudekjoler
 
Kontakt os evt. for mere information.
 
(Der tages forbehold for skrive og tastefejl)