Om os

ABC Brudekjoler - ikke "bare" en brudebutik

ABC Brudekjoler startede i år 2000, hjemme i privatboligen i Mogenstrup ved Næstved og har derfra udviklet sig til nu at brudebutikke, der er beliggende i Næstved 
 
Normalt er det sådan i denne branche, at man tager på de store brudemesser i Europa i efteråret og der køber man ind til næste års kollektion, hos de engrosfirmaer der er repræsenteret der.
 
Det gør vi ikke – vi har f.eks. været i Kina og sammen med vores leverandør der, sammensætter vi den nye kollektion. Vi har også inspiration med fra de kunder, der tidligere på året har været i vores butik og vi har desuden gode råd med fra vores forhandler i Ålborg. Vi gør meget ud af at lytte til både vores forhandler, men også vores kunder, for at finde præcis det, som den danske brud gerne vil have. 
 
Vores leverandør laver så en prøvekollektion, som vi får til gennemsyn og igen sammen med vores leverandør og vores forhandlere justerer vi lige de sidste detaljer.
 
På denne måde, kan vi også få lavet tilbehør, såsom jakker, slør, skørter m.v. som passer specifikt til vores kjoler.
 
Vi bliver altså i stand til at lave en totalløsning til den enkelte brud.
 
Ud fra disse grundmodeller kan kunden så vælge om hun vil have kjolen i hvid, creme, cappuccino eller en helt anden farve, eller en kombination af flere farver, om hun ønsker en anden farve broderi, en anden blonde, med eller uden slæb, med eller uden stropper og dermed sætte sit personlige præg på kjolen.

Helt unikke kjoler

Så alle kjoler fra ABC Brudekjoler bliver helt unikke. Ikke to kjoler er ens – de er specielt fremstillet til hver enkelt brud efter hendes ønsker. Vores kollektion kan kun købes hos ABC Brudekjoler i Danmark.

Specialfremstillet - men ikke dyrere

Selv om vi fremstiller kjolerne efter kundens ønsker, gør dette ikke at prisen bliver dyrere. 
 
Vi har kun en pris på brudekjoler kr. 4.600,- Kjolen bliver altså ikke dyrere af, at kunden kan være med til at designe sin egen kjole, inden for nogle rammer. Derfor tør vi godt bruge vores slogan:
 
“Drømmekjoler til drømmepriser”
 
På samme måde kan man også være med til at sammensætte sin egen selskabskjole/gallakjole eller konfirmationskjole – og igen bliver det ikke dyrere. Selskabskjoler/gallakjoler og konfirmationskjoler har en fast pris på kr. 1.800,-. Kjolerne kan fås i mere end 25 forskellige farver.
 
Derudover fører vi også herretøj, hvor et sæt med jakke, buks, vest og kravat fås til kr. 3.600,- og der er flere forskellige farver og modeller at vælge imellem.
 
Så vi er i stand til, at klæde hele familien på til “Dit livs fest”