Handelsbetingelser

Efter afgivet ordre vil du modtage en ordrebekræftelse og en faktura. Hele beløbet betales ved afgivelse af ordre.
 
Du kan betale med MobilePay, straksoverførsel eller kontant.
 
Hvis ikke andet er aftalt, har vi kjolen eller herresættet klar til levering ca. 6 uger efter vi har modtaget din ordre og betaling. Leveringsugen vil fremgå af din ordrebekræftelse.
 
Ønsker du ordren tilsendt, opkræves der et ekspeditions og forsendelsesgebyr i Danmark på kr. 150,-, som betales ved afgivelse af ordre. For forsendelser til Grønland og udlandet opkræves der porto og ekspeditionsgebyr efter nærmere aftale.
 
Du må altid påregne oplægning og tilpasning af alle kjoler og herresæt. Dette er ikke inkluderet i prisen.
 
Alle kjoler fremstilles specielt efter din ordre, så vær derfor opmærksom på nedenstående regler i forhold til købeloven:
 
Aftaler om køb af kjolerne/tøjet er omfattet af købeloven. Kjolerne/tøjet fremstilles efter den enkelte kundes ønsker. Købeloven giver ikke i dette tilfælde forbrugeren fortrydelsesret, ombytningsret, annullere eller returret. Derimod er der i købeloven lagt vægt på, at abc-brudekjoler ikke vil kunne vælge at sælge din kjole/tøjet til en anden forbruger, da kjolen/tøjet er fremstillet efter dine særlige ønsker. Det betragtes som uforholdsmæssigt byrdefuldt for abc-brudekjoler, hvis du havde mulighed for at fortryde købet, ombytte eller returnere, efter indgåelse af endelig aftale, hvilket er baggrunden for, at købeloven ikke giver mulighed herfor.
 
Du bestemmer naturligvis selv, om du ønsker at købe din nye kjole/ dit nye sæt tøj hos abc-brudekjoler, hvordan kjolen/tøjet skal se ud, hvilken farve, model broderi mv. Du har mulighed for at foretage prøvninger af de forskellige muligheder i en situation, hvor du er eneste tilstedeværende kunde og fuldstændig i fokus. Men når valgene er truffet og aftalen er indgået, påbegyndes fremstillingsarbejdet af din kjole/tøjet og derfor er der derfra ikke længere mulighed for at fortryde, bytte, annullere til noget andet eller returnere. 
 
Persondatapolitik
For at du kan handle og indgå aftale med ABC Brudekjoler har vi brug for følgende oplysninger:
 
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail-adresse
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
 
Direktøren og webredaktøren for ABC Brudekjoler har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret og vi transmitterer heller ikke kundeoplysningerne krypteret.
 
Oplysninger afgivet til ABC Brudekjoler sælges på ingen måde til tredjemand, men fakturaen videregives til syersker for at de kan se dit navn, adresse, tlf. nr. så de ved hvilken vare der er din og så de har mulighed for at kontakte dig i den forbindelse.
 
Som registreret hos ABC Brudekjoler har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og ved henvendelse til ABC Brudekjoler har du mulighed for at få oplysningerne rettet eller slettet.
 
Når der er indgået en handel gemmer vi dine oplysninger for at overholde den gældende lovgivning, herunder reklamationsret og bogføring. Herefter slettes dine oplysninger.
 
Sociale plugins
Vi bruger sociale plugins fra forskellige sociale netværk. Dette giver dig mulighed for at dele indhold på sociale netværk eller anbefale produkter og tjenester.
 
Personoplysninger kan lagres og behandles internt i virksomheden. Oplysninger kan videregives til udvalgte og betroede tredjeparter til at udføre ordrer, herunder betalingsforarbejdning og forsendelse af varer eller levering af andre tjenester, herunder administration, klager og returneringer. Desuden kan personoplysninger videregives til de rette myndigheder, i tilfælde af misbrug eller ved en strafferetlig sag.
 
Vi gør opmærksom på, at love og regler om sikkerhed, behandling og overførsel af personoplysninger i andre lande kan være forskellige fra de tilsvarende bestemmelser i Danmark. Ved at give dine personlige oplysninger, accepterer du overførslen af dine data til andre lande (herunder USA) i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, da vi benytter Dropbox, Google, Google Adwords, Google analytics.
 
ABC Brudekjoler
 
Kontakt os evt. for mere information.
 
(Der tages forbehold for skrive og tastefejl)