Din guide til valg af konfirmationskjole

Festlokalet er booket, maden er bestilt og invitationen er sendt – men er der styr på kjolen til konfirmanden? Den traditionsbundne og mindeværdige konfirmationsdag, kendetegnes for mange piger for kjolen. Men mange er i tvivl om hvornår søgningen på den rigtige konfirmationskjole skal igangsættes. 

Det er (næsten) aldrig for sent at finde den endelige kjole – men vores råd er, at man starter i god tid. Herunder finder du andre gavnlige råd og inspiration til valget af den helt rigtige konfirmationskjole til den store betydningsfulde dag.    

Anderledes eller klassiske modeller

Kollektionen for konfirmationskjoler til sæson 2023 spænder over en bred vifte af kjoler i både feminine, anderledes og klassiske designs. I dag stiller konfirmanderne højere og flere krav til deres konfirmationskjoler, end de tidligere har gjort. Kjolerne udbydes nu både i tyl, satin, mesh og mange andre forskellige typer materialer. Så alt efter om du er til et prinsesselook eller et mere nedtonede designs, så har du muligheden for at finde den kjole, der passer til netop dit behov. Men vigtigst af alt er, at konfirmanden finder en kjole, som vedkommende føler sig godt tilpas i. Vi anbefaler derfor, at man gør sig nogle grundige overvejelser om valget af kjolen, inden besøget i butikken. Dette gør processen for valget nemmere for ekspedienten – og også få konfirmanden.   

Prisens betydning for valget af konfirmationskjole

Prisen spiller ofte en stor betydning for valget af det endelige konfirmationskjole. Hos ABC Brudekjoler gør vi vores bedste for, at alle kan få den konfirmationskjole de ønsker. Branchen for konfirmationskjole er konstant i rivende udvikling, og derfor bliver de nye modeller udskiftet med de ældre modeller. 

Konfirmationskjoler fra de foregående sæson findes derfor oftest på udsalg – så ønsker man en billigere kjole, er disse modeller et kik værd. Ved køb af en kjole på udsalg, sparer du derfor en del penge – og får samtidigt en eksklusiv og elegant kjole til konfirmanden. Hos ABC Brudekjoler har vi stort fokus på at konfirmationstøjet ikke skal koste en bondegård, og har derfor altid tøj på udsalg til billige priser.  

Få skræddersyet konfirmationskjolen efter dine mål

Mange unge i konfirmationsalderen er stadig i voksealderen, og derfor kan man som forældre være bekymret for, om konfirmanden vokser sig ud af konfirmationstøjet. Valget af størrelsen af din konfirmationskjole, kan være utroligt svært selv at finde ud af. Den fysiske komfort er afgørende for, at konfirmanden får uforglemmelig dag, hvor at kjolen ikke er en irritation. Vi tager altid dine mål, og tilpasser kjolen herefter. 

Hvis du ønsker, tilbyder vi også muligheden for, at designe din kjole helt fra bunden. Besøg vores butik og showroom i Næstved på Sjælland, for vejledning til valg af størrelse og den rigtige konfirmationskjole. For at vi kan yde den bedst mulige service til vores kunder, har vi gjort tidsbestilling nødvendigt for besøg i vores butik. Bestil din tid online på vores side eller kontakt os via mail eller telefon.