Bryllupstøj til mænd

Brudgomstøj

Fast pris kr. 3.800,-

Bryllupstøj til mænd kommer i mange flotte designs, der udtrykker hver goms personlighed. Fordi det er ikke kun bruden, der skal være i centrum på den store dag – det er også dig. Så du skal som gom i den grad også føle sig godt tilpas i dit flotte tøj.
 

Hos ABC Brudekjoler har vi vores brudgomstøj på en fast pris, der er 3.800 kr., hvilket er enormt billigt i forhold til markedet. I denne pris er der inkluderet alle sættets dele, som er jakken, bukserne, vesten, kravat og lommetørklæde.

Du kan frit vælge mellem forskellige farver og vestesæt, der passer til dine ønsker. Det eneste, som ikke er inkluderet i prisen, er skjorten, men den kan du heldigvis også finde hos os. Find den helt rigtige skjorte til jakkesættet for 490 kr. – det får du ikke billigere hos andre forhandlere. 

I vores store udvalg af bryllupstøj til mænd finder du desuden typen, som går under navnet ”kjole & hvidt” til kun 3.800 kr. Denne type jakkesæt inkluderer jakke, bukser, vest og butterfly. Her koster skjorten dog en lille smule mere og ender på 600 kr.

Hvis du skulle have nogen spørgsmål, skal du endelig bare kontakte os. Vi står altid klar til at vejlede eller rådgive dig i dit næste køb. 

DANTE mørk grå eller sort
3800 kr
DANTE mørk grå eller sort.
Herresæt i mørk grå eller sort. Sættet består af jakke, buks, vest, kravat og lommetørklæde.
Frit valg af veste-sæt. Skjorte kr. 400,-
Bryllupstøj til mænd 4840
3800 kr
Varenrummer: 4840
Herresæt i sort med flotte detaljer.
Sættet består af jakke, buks, vest, kravat og lommetørklæde.
Frit valg af veste-sæt. Skjorte kr. 400,-
Bryllupstøj til mænd 4841
3800 kr
Varenrummer:4841
Herresæt i flot mokka-brun.
Sættet består af jakke, buks, vest, kravat og lommetørklæde.
Frit valg af veste-sæt. Skjorte kr. 400,-
Bryllupstøj til mænd 4867
3800 kr
Varenrummer: 4867
Herresæt i varm grå farve. Med flotte detaljer.
Sættet består af jakke, buks, vest, kravat og lommetørklæde.
Frit valg af veste-sæt. Skjorte kr. 400,-
Bryllupstøj til mænd KJOLE OG HVIDT
3600 kr
KJOLE OG HVIDT
Klassisk og elegant kjolesæt i sort jakke og buks.
Butterfly og vest medfølger.
Vesten fås i hvid eller sort.
Tilhørende skjorte til manchet-knapper kr. 600,-

Brudgomstøj i høj kvalitet

Tilbrudekjoler1_optimized

Hos ABC Brudekjoler finder du eksklusivt brudgomstøj, der kan tilpasses efter dine behov. Vores herresæt er i høj kvalitet og altid til en fast, god pris på 3.800 kr. for et stort set komplet sæt. Gommen får et jakkesæt, der passer helt perfekt til den stil, som du gerne vil udtrykke på den store dag, og vi giver mulighed for at sammensætte bryllupstøjet efter personlige ønsker og farver. 

Bryllupstøj til mænd er generelt præget af fri fortolkning i forhold til farver og modeller. Det helt traditionelle valg er dog kjolesættet, hvor jakken er kortere foran. Traditionen dikterer, at hvis gommen ikke har denne type brudgomstøj på, så må de mandlige gæster heller ikke. Det er meget forskelligt, hvad de enkelte gomme foretrækker, så valget er altid op til dig selv. Dog er jakkesæt og smoking altid meget populære valg for vores kunder. 

Smoking og jakkesæt til bryllup

Det smarte ved at vælge et jakkesæt til sit bryllup er, at man altid kan bruge det igen. Et kjolesæt er ganske rigtig den traditionelle uniform, men bliver sjældent brugt mere end den ene gang. En smoking eller jakkesæt derimod har en lang levetid og holdbarhed, da dette sæt kan genbruges til mange fremtidige fester. Du får en smoking, der er fuldstændig tilpasset dig, og som altid er klar til brug. 

Bruden er ikke den eneste, der skal bruge tid og energi på bryllupstøj. Hos ABC Brudekjoler ved vi, hvor vigtigt det er, at gommen finder et jakkesæt, der sidder godt og passer perfekt. Der er hverken plads til for løst, stramt, kort eller langt tøj, når den store dag kommer. Der findes rigtig mange stilarter med forskellig pasform, når du kigger efter bryllupstøj til mænd. Så det er enormt vigtigt, at du indsnævrer, hvad det præcis er, at du gerne vil have på fra start. Er du i tvivl om, hvilken type brudgomstøj, som du gerne vil have? Så tag en snak med os, så vi kan hjælpe dig. Vi har øje for detaljerne og lytter altid til dine ønsker.

brudekjoler store størrelser

Køb bryllupstøj til mænd hos ABC Brudekjoler

Kontakt vores butik for en booking, hvor vi får klædt dig på til en af de største fester i dit liv. Når du finder brudgomstøj, der sidder ordentligt og med god pasform, så kan du have det i mange år. Et personligt jakkesæt er en investering, som du kan bruge rigtig længe, da disse jakkesæt sjældent går af mode.

Udover vores bryllupstøj til mænd hjælper vi selvfølgelig også bruden med at finde den helt rigtige og smukke brudekjole.  Det er fuldstændig samme koncept som med gommens bryllupstøj. Her får hun en fantastisk, unik brudekjole til en fastsat pris. Vi sørger for, at alt stemmer overens, så I kan gå ned af kirkegulvet og føle jer mere end perfekte sammen.

Hvis du er på udkig efter bryllupstøj til mænd, så kontakt vores butik i Næstved. Det er nødvendigt at lave en tidsbestilling for at kigge på jakkesæt og brudekjoler. Book en tid hos os, så vi kan give os tid til dig og dine nærmeste. Du får en sjov og tryg oplevelse, hvor vi viser dig vores udvalg. Er du i tvivl om noget, så kontakt ABC Brudekjoler på tlf. 31 43 40 14 eller mail charlottetidselholdt@gmail.com.

 

Vi glæder os til at se dig eller høre fra dig.