Brudekjoler

Unikke brudekjoler på Sydsjælland
til fast pris

Det unikke ved ABC Brudekjoler er, at du selv kan være med til at sætte dit eget personlige præg på din brudekjole. Uanset hvad du vælger, ændrer det ikke på prisen. Find en flot, billig brudekjoler med tilpasning. Der er desuden ingen begrænsning i forhold til størrelse. Se vores pluz size brudekjoler
 
Inden for de givne rammer, er det altså dig der bestemmer, hvordan din brudekjole skal se ud! Vores brudekjoler kan desuden laves som graviditetsmodeller
Bryllupsmesse

2-dages bryllupsmesse d. 15-16 januar 2022

Danmarks største bryllupsmesse er tilbage i København d. 15-16 januar og selvfølgelig er vi fra ABC Brudekjoler med!  

Bryllupsmessen er den største i Danmark, så du har i den grad mulighed for at blive inspireret og drømme dig langt væk mellem de smukke kjoler og lækre smagsprøver. Messen har mere end 150 stande, som byder dig indenfor i et sandt bryllupsunivers, hvor du kan finde alt, hvad du har behov for til din store dag – find mere information her!

Vores stand på messen har selvfølgelig et bredt udvalg af vores smukke brudekjoler fra de nyeste kollektioner. Derudover står vi klar til at assistere og rådgive dig om alt lige fra facon, pasform, stil og meget mere, så du får lige den brudekjole, som du drømmer om!

Husk, at for at deltage i denne skønne messe, så skal du og dine veninder eller familie bestille billetter for at komme ind. Det kan du gøre gennem dette link

Vi glæder os helt vildt til at være med til at finde lige præcis den kjole, som du ønsker til den store dag.

brudekjoler store størrelser
Brudekjoler Grace
brudekjoler
Brudekjoler Grace store størrelser
Brud i langærmet brudekjole med buket i hånden
Kayla Dresses Brudekjoler
Brudekjoler til gravide
Brudekjoler til gravide

Billig brudekjole - Find drømmekjolen uden at sprænge budgettet

Her kan du se vores udvalg af elegante kjoler fra mærket Grace. Når du finder en brudekjole, du synes særligt godt om, så kom forbi vores butik på Sydsjælland. Her finder vi den og mange andre smukke brudekjoler, du kan prøve. Du skal bare altid huske, at kontakte os og bestille en tid først.

Vi kan altid tilpasse din brudekjole og bl.a. tilføje slør, stropper og ændre farven, så den passer til dine ønsker. Uanset om du er en kvinde med flotte former eller er gravid, så har vi drømmekjolen til dig. Når du har købt en brudekjole hos os, hjælper vi dig gennem hele processen.

Vi har farvede brudekjoler

Hos ABC Brudekjoler lader vi dig bestemme en masse ting selv. Alt fra broderi til farve og lukning – men du skal ikke betale ekstra for det. En del af vores service er at tilpasse din brudekjole på flere forskellige måder. Alle vores brudekjoler koster det samme, 4.900 kr.

Du kan købe en billig brudekjole hos os, men vi går aldrig på kompromis med kvalitet. Vores slogan er derfor “drømmekjoler til drømmepriser”.

Personlig kjole

Vi vil gerne hjælpe med at gøre kjolen så personlig som muligt. Du kan selv være med til at sætte dit eget personlige præg på brudekjolen.

Fast pris på Grace kjoler

Vælger du blandt vores brudekjoler fra mærket Grace, vil der altid være en fast pris på 5000 kr. (ønskes større justeringer, vil der pålægges et ekstra gebyr)

Kjoler i alle størrelser

Vi har ingen begrænsning på størrelserne på brudekjolerne. Vi hjælper alle kvinder med at finde deres drømmekjole – du er altid i trygge hænder hos os.

Vi kan tilpasse kjolen

Din brudekjole vil altid afspejle dig og din personlighed. Vi kan dog tilpasse kjolen yderligere. Prisen for en tilpasning af brudekjolen er mellem 750 til 2000 kr.

Stropløs brudekjole med tyl
5000 kr
Grace brudekjole
Brudekjole med tyl og blonder
5000 kr
Grace brudekjole
stropløs hvid brudekjole
5000 kr
Grace brudekjole

Tilpas din brudekjole - Blonder, slæb og farve

Da kjolen bliver syet specielt til dig, kan du ændre på en række ting.
Du er med til at bestemme, hvordan din drømmekjole skal se ud – og det ændrer ikke på den faste pris!
 
F.eks. får du en brudekjoler med personligt præg fra Grace kr. 4.900,- 

Farve

Alle vores brudekjoler kan laves i de klassiske farver: hvid, ivory og cappuccino. De kan også laves i en helt anden farve, så hvis du for eksempel gerne vil giftes i en pink kjole, er dette også muligt. Det er også muligt at kombinere to farver.

Broderi og blonder

Du kan vælge mellem forskellige broderiefarver og blonder. Når du kontakter os for at få lavet en kjole, viser vi dig mulighederne.

Slæb og stropper

Du vælger også selv, om din brudekjole skal være med eller uden slæb og om der skal være hals-, skulder-, eller ingen stropper.

Diverse

Du kan desuden også vælge en anden udskæring, om der skal være snørelukning eller lynlås og hvilken farve perler eller pailletter du ønsker.

ABC Brudekjoler har mange års erfaring

Vi har mange års erfaring i bryllupsbranchen og har tilpasset mange brudekjoler over årene. Vi er eksperter i at lytte til vores kunders behov, og vi forstår, at vælge den rette brudekjole, betyder meget. Det er lige meget, om du skal giftes for første gang eller har prøvet det før. Det betyder meget for os, at du får en helt unik brudekjole.

Der findes derfor ikke to brudekjoler, der er ens. Alle kjoler fremstilles altid til den enkelte brud. Vi står klar i butikken på Sydsjælland til at gøre din brudekjole helt perfekt. Den skal være unik, elegant og smuk. Vores kollektion kan udelukkende købes hos os. Tag et kig på hjemmesiden, og find din model, så vi kan starte med at få sat dit helt eget personlige præg på kjolen.